TARTOZIK KÖVETEL - ALROVATUNK CÉLJA, HOGY SEGÍTSÉGET NYÚJTSON A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ GAZDASÁGI ESEMÉNYEK SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁHOZ

ÜZLETÁG-ÉRTÉKESÍTÉS ÚJ SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSI SZABÁLYAIRÓL - Az üzletág-értékesítés számviteli elszámolása az elmúlt években többször is változott. 2019. január 1-jétől az üzletág-értékesítés számviteli elszámolását az eladó oldaláról egyszerűsítették, mivel egyrészt az üzletág-értékesítés bevételének elszámolásakor nem kell különbséget tenni a tekintetben, hogy milyen eszközöket ruháztak át, másrészt az egyes átruházott eszközökhöz ellenértéket sem kell külön-külön hozzárendelni.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.