MEGBÍZHATÓ ÉS VALÓS ÖSSZKÉP BIZTOSÍTÁSA – A CÉLTARTALÉKKÉPZÉS SZABÁLYOZÁSA

A fenntarthatóság előtérbe került, az Európai Unió stratégiájában kiemelt szerepet játszik a fenntarthatóság három dimenziója, a gazdasági, a társadalmi és a környezeti szempontok. Vállalati mérettől függetlenül a számvitel a céltartalék képzésével, annak beszámolóban való közzétételével járul hozzá a fenntarthatósági célokhoz a környezetvédelmi kötelezettségek és a jövőbeni környezetvédelmi költségek bemutatásával.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.