Hatósági képzés és vizsgáztatás bevezetése

Új hatósági képzési és vizsgáztatási rendszer a számviteli és adózási képesítéseknél II. rész - Az előző lapszámban beszámoltunk a mérlegképes könyvelői, az adótanácsadói és az okleveles adószakértői szakképesítések hatósági képesítéssé történő átalakításának jogszabályi hátteréről, illetve bemutattuk a jelenlegi és a hatósági rendszer legfontosabb különbségeit. A hatósági képzések részletes bemutatása után jelen írásban a hatósági vizsgáztatási rendszerről számolunk be.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.