AZ ORSZÁGONKÉNTI JELENTÉSTÉTEL VÉGLEGES SZABÁLYAI

Az Európai Bizottság 2013 óta foglalkozik kiemelten a multinacionális nagyvállalatok adóelkerülési gyakorlatainak különböző eszközökkel történő visszaszorításával. A Bizottság az uniós adóharmonizáció erősítésére több javaslatot is elfogadott például a tagállamok adóhatóságai közötti információmegosztás és -csere elősegítése érdekében, valamint az állami támogatások ellenőrzése terén fennálló jogosítványait is elkezdte alkalmazni ezen a téren egy sor eljárás megindításával.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.