A KATA MEGSZÜNTETÉSÉNEK HATÁSA A BENYÚJTOTT BESZÁMOLÓK DARABSZÁMÁNAK VONATKOZÁSÁBAN

Az Országgyűlés döntése alapján 2022. szeptember 1-jétől a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról 2012. évi CXLVII. törvény (a továbbiakban: Katv.) törvény módosításával a kisadózó vállalkozások tételes adója (a továbbiakban: KATA) már nem választható az arra korábban jogosult gazdasági társaságok számára, így olyan vállalkozások is kötelezettek lettek pénzügyi beszámolójuk közzétételére, amelyek korábban egyáltalán nem, vagy csak évekkel ezelőtt nyújtottak be utoljára beszámolót.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.