A FENNTARTHATÓSÁGGAL KAPCSOLATOS VÁLLALATI BESZÁMOLÁST ÉRINTŐ ÚJ SZABÁLYOK

2022. június 21-én az Európai Unió Tanácsa bejelentette, hogy az Európai Parlament és a Tanács ideiglenes politikai megállapodásra jutott a vállalati fenntarthatósági jelentésekről szóló irányelvről1 (a továbbiakban: CSRD). Az ideiglenes politikai megállapodást a következő hetekben hivatalosan is el kell fogadnia az EU Tanácsának és az Európai Parlamentnek. Az Állandó Képviselők Bizottsága 2022. június 29-én megerősítette a kompromisszumos megállapodás szövegét. A javasolt irányelv az Európai Unió Hivatalos Lapjában való kihirdetését követő 20. napon lép hatályba.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.