A 2023. ÉVI SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS

A könyvvizsgálók továbbképzése rendkívül fontos annak érdekében, hogy az auditorok naprakészek legyenek a könyvvizsgálatot befolyásoló szabályozási rendszerek ismerete területén, képesek legyenek kezelni és alkalmazni az aktuális jogszabályi változásokon túl a gazdasági trendeket és technológiai fejlesztéseket. A könyvvizsgálók folyamatos továbbképzése javítja a szakmai teljesítményüket és növeli a megbízhatóságukat a gazdasági szereplők szemében.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.