A 2022-ES ÜZLETI ÉV PÉNZÜGYI KIMUTATÁSAINAK KÖNYVVIZSGÁLATI TAPASZTALATAI

Magyarországon az inflációs ráta 2023 februárjában elérte a 25,4 százalékot, és tovább emelkedhet (összehasonlításképpen: 2022 februárjában 8,3 százalék volt). Ez kihívást jelentett a 2022. üzleti év során a vezetés és a könyvvizsgálók számára egyaránt. Cikkemben a 2022. üzleti év pénzügyi kimutatásainak általános könyvvizsgálati tapasztalatait mutatom be – a teljesség igénye nélkül – az infláció területét érintően, miszerint melyek voltak azok a kulcsfontosságú területek, amelyekre hatással lehetett az infláció, megemlítve egy-két konkrét tapasztalatot adott cégek tekintetében.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.