HATÓSÁGI KÉPZÉS ÉS VIZSGÁZTATÁS BEVEZETÉSE 1. RÉSZ - ÚJ HATÓSÁGI KÉPZÉSI ÉS VIZSGÁZTATÁSI RENDSZER A SZÁMVITELI ÉS ADÓZÁSI KÉPESÍTÉSEKNÉL

Az elmúlt év végén megjelent a mérlegképes könyveloi, az adótanácsadói és az okleveles adószakértoi hatósági képesítések megszerzéséhez szükséges hatósági képzés és hatósági vizsgáztatás részletszabályait tartalmazó kormányrendelet. Az új rendszeru képzések 2024. július 1-jét követoen indulhatnak, tehát az elkövetkezo hónapok a felkészülésrol fognak szólni, melyhez cikksorozatunk ad áttekintést.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.