SIKERREL ZÁRTA A NATURA TAGOZAT A 2022-ES ÉVET IS

A tagozat megalakulásának alapgondolata 2008-ben a kamara Bács-Kiskun megyei szervezetének vezetésétől, Martonosi Józseftől és a kamara akkori vezetésétől származott, így a NATURA Tagozat 2008. november 28-án Bélmegyeren megtartotta alakuló ülését. Ezen az ülésen a mezőgazdasági szakmai kérdések megvitatása mellett megemlékeztek azokról a régi tanáraikról is, akiktől a szakmai ismereteken túl annak szeretetét is megtanulták.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.