„NEVEZZÜK NEVÉN A GYERMEKET”

Avagy a könyvvizsgálati elvárási rés. A pénzügyi-számviteli szakmát régóta foglalkoztató jelentős témáról lesz szó a szerzők cikkében. Az elvárási rés megfelelő definiálásával, modellezésével és annak szűkítési lehetőségeivel foglalkozó kutatások a világon mindenütt megtalálhatók. Jellegére és szerkezetére vonatkozó vizsgálatok célja jellemzően felderíteni a könyvvizsgálók tényleges, valamint vélt szerepét és felelősségét, feltárni azokat a tényezőket, amelyek hozzájárulnak az elvárási rés létezéséhez az adott társadalomban, továbbá természetesen megoldási lehetőségeket keresni annak szűkítésére.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.