MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA 2016–2020

A 2020. decemberi választási küldöttgyűléssel lezárult egy időszak a Magyar Könyvvizsgálói Kamara életében. Az eltelt öt év során hol nehéz, hol kedvezőbb külső körülmények, folyamatosan fejlődő, változó üzleti feltételrendszer szabta keretek között kellett megállnia a helyét minden könyvvizsgálónak és a kamarának is. A küldöttgyűlésre a kamara elnöksége és bizottságai összeállították és előterjesztették beszámolóikat, amelyek – nem teljes körű – összefoglalására törekszem.1 Annak megítélése, hogy – a ciklus elején kitűzött célok függvényében – hogyan értékelhető a kamara teljesítménye, a könyvvizsgálóknak, a könyvvizsgálók által választott küldötteknek, valamint a Könyvvizsgálói Közfelügyeletnek a hatásköre, illetve a kamara szakmai partnereinek a lehetősége.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.