KÖNYVVIZSGÁLÓI KOCKÁZATOK A BIZONYTALAN FELTÉTELEK KÖZÖTT

A cikkben arra szeretném a könyvvizsgálók figyelmét felhívni, hogy a korunkat jellemző kiszámíthatatlan környezetben mennyire felértékelődött a gyors, pontos, megbízható és bármikor hozzáférhető információ szerepe. Bemutatok egy megoldást, amellyel ez úgy érhető el, hogy nem kell gyökeresen új technológiát megtanulni, kísérletezni valami bizonytalan ismeretlennel, használni lehet a megszokott szoftvert, webes kiegészítésekkel, a következőkben leírtak szerint.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.