Könyvvizsgálat, kamara és a közeljövő

A könyvvizsgálók és a kamara aktuális helyzetéről rendszeresen tájékoztatjuk lapunk olvasóit. Tesszük ezt úgy, hogy figyelemmel kell lennünk arra a nyilvánvaló tényre, hogy – a kamarai adatszolgáltatás időzítéséből következően – egyelőre csak a 2022-es év könyvvizsgálói bevétel és jelentésszám adataiból szemlézhetünk, miközben egyes további információk, így például a friss könyvvizsgálói létszámadatok, vagy a kamarai gazdálkodás eredményei már rendelkezésünkre állnak. Ugyancsak lehetőségünk nyílik a kamara kapcsolatrendszeréről, valamint a következő időszakban előttünk álló feladatok elvégzésére történő felkészülésről szót ejteni.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.