KÖNYVVIZSGÁLAT ÉS KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA 2020

A koronavírus-járvány és annak gazdasági következményei – mint ahogyan minden embert – közvetlenül érintik a könyvvizsgálókat és a Magyar Könyvvizsgálói Kamarát is. Ilyen veszélyhelyzetben nagyon fontos, hogy tisztán lássuk, milyen állapotban találta a válság a szakmát és a szervezetet. Ebből kiindulva lehet a negatív következmények enyhítése, valamint a szakmai munka megfelelő színvonalon történő folytatása érdekében megtenni a szükséges intézkedéseket. Ezek alapján vázoljuk fel a jelenlegi helyzetképet.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.