KIHÍVÁSOK, KÖNYVVIZSGÁLAT, KAMARA

Ismét májust írunk, ez az időszak a könyvvizsgálói szakmában elsősorban a munkáról szól. Hagyományosan a Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat hasábjain ilyenkor tekintjük át a könyvvizsgálók, illetve a Magyar Könyvvizsgálói Kamara (MKVK) előző időszakát. A folyamatokat természeten nem minden esetben lehet naptári keretek közé szorítani, azonban nyilvánvaló, hogy mind a számadás, mind az önkormányzati és hatósági feladatok ellátásának színvonala akkor követhető és értékelhető egyértelműen, amennyiben azokat rendszerbe foglalva mutatjuk be. Ennek megfelelően, adatokkal alátámasztva tekintsük át – az információk időbeli rendelkezésre állásának függvényében – a 2021-es, illetve a 2022-es év néhány adatának alakulását!

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.