COVID–19: A VÁLLALKOZÁS FOLYTATÁSÁNAK ELVE A 2020. ÉVI BESZÁMOLÓKBAN KÖNYVVIZSGÁLÓI SZEMMEL

Egy évvel ezelőtt még elképzelni sem tudtuk, hogy milyen jelentős hatással lesz az életünkre, valamint a gazdaságra a koronavírus-járvány. A magyar kormány 2020. március 11-én kihirdette hazánkban a vészhelyzetet, és ezt követően korlátozó intézkedéseket vezettek be. Május 4-től a vidéki szállodákra, éttermekre vonatkozóan átmenetileg enyhítették a korlátozásokat, de szeptembertől ismét kihirdették a határzárat, november 11-től pedig újra életbe léptek a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi-korlátozó intézkedések. A korlátozások 2021. május 23-ig biztosan érvényben maradnak.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.