Betekintő a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Felvételi Bizottságának tevékenységébe

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Felvételi Bizottsága a feladatait a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény (a továbbiakban: Kkt.), a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Alapszabályának, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Felvételi Bizottságának Szervezeti és Működési Szabályzatának, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Felvételi Szabályzatának, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara pártoló személyek, pártoló szervezetek és szenior könyvvizsgálók nyilvántartásba vételérő és törléséről szóló szabályzatának előírásai, valamint Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2021–2025. évi középtávú tervében meghatározottak alapján végzi.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.