ÁRBEVÉTEL TELJESSÉGÉNEK KÖNYVVIZSGÁLATA

A bevételek vizsgálata az egyik legnagyobb figyelmet igénylő és legérzékenyebb területe a könyvvizsgálatnak, mivel a leggyakoribb eredendő kockázat a vezetésre az értékesítési bevételek növelése miatt nehezedő nyomásból fakadó lehetséges hibás állítás. Emellett további magas eredendő kockázatot eredményezhet, ha a cégnek a szokásostól eltérő, komplex értékesítési tranzakciókat kell kezelnie. Ezek miatt a csalásból és hibákból eredő lényeges hibás állítások kockázata sokkal magasabb is lehet az ilyen cégeknél.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.