ÁRBEVÉTEL KÖNYVVIZSGÁLATÁNAK TERVEZÉSE – 1. RÉSZ

A SZAKma 2022. májusi számában megjelent Árbevétel teljességének könyvvizsgálata című cikk folytatásaként egy konkrét példán keresztül szeretném bemutatni a hivatkozott előző cikkem első szakaszában részletezett, a saját gyakorlatunkban alkalmazott tervezési munkafolyamatot. Az ehhez közvetlenül kapcsolódó fogalmakat és hivatkozásokat ennek szellemében már nem ismétlem meg, mivel a jelen cikk az említett tavaly májusban megjelent cikkel együtt, annak folyományaként olvasandó.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.