AMIT HASZNOS TUDNI A KÖNYVVIZSGÁLATI DOKUMENTÁCIÓRÓL

Az itt leírtak a SZAKMA 2022. 9. számában megjelent „Amit hasznos tudni a könyvvizsgálati dokumentációról” című cikk folytatása, amelynek fókuszában az állt, hogy a könyvvizsgálati munka egyes szakaszaiban milyen alapvető minimum eljárásokat kell, illetve célszerű elvégezni és dokumentálni ahhoz, hogy megfelelő minőségű könyvvizsgálati szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek a mögöttes jogszabályok és a dokumentáció tartalmát is szabályozó könyvvizsgálati standardok figyelembevételével.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.