AMIT HASZNOS TUDNI A KÖNYVVIZSGÁLATI DOKUMENTÁCIÓRÓL

A gyakorló könyvvizsgálók munkaidejének jelentős részét leköti a könyvvizsgálati dokumentációs kötelezettség teljesítése, így nagyon fontos, hogy minél hatékonyabban és megfelelő módszertant használva dokumentáljunk. A cikk áttekinti a legfontosabb tudnivalókat magáról a dokumentációs kötelezettségről, és megemlíti azokat a leggyakrabban használt dokumentációs technikákat is, amelyekkel jelentősen csökkenteni lehet a szükséges időráfordítást a minőségi dokumentáció megtartása mellett.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.