Adatbányászat és adatvizualizációs eszközök alkalmazása a könyvvizsgálatban – 2. rész Adatvizualizáció

Az adatvizualizációval az a célunk, hogy szemléletesen és az ügyfél számára vizuálisan is értelmezhető formában adjunk át valamilyen üzleti tartalmat, gazdasági információt. Egy demonstratívan elkészített részletgazdag adatvizualizációval hatásosan lehet meggyőzni az ügyfeleket, és vizuálisan is be lehet mutatni az adatokban rejlő legfontosabb összefüggéseket, lehetővé téve a hatékonyabb döntéshozatalt.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.