A TÁRSASÁGI TRANZAKCIÓK ÉS A KÖNYVVIZSGÁLAT

A vállalatok tulajdonosai, vezetése, üzleti partnerei és leginkább hitelezői igénylik, hogy valós képet kapjanak a cégek vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. A könyvvizsgálók számos esetben kerülnek olyan helyzetbe, amikor a beszámoló könyvvizsgálatakor egy évközi akvizíció eredményeképpen a mérlegbe felvett eszközök értékéről kell meggyőződni, csoporton belüli tranzakciók árazását kell vizsgálni, vagy éppen jelentős kísérleti fejlesztést számol el a társaság.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.