A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS SZABÁLYOZÁSÁNAK VÁLTOZÁSA

A könyvvizsgálat a szervezetekben és a társadalomban világszerte kialakuló elszámoltathatósági és felelősségi rendszerek szerves részét képezi. Könyvvizsgálóként képeseknek kell lennünk alkalmazkodni összetett és változó környezetünkhöz, értenünk és értékelnünk kell az általunk vizsgált szervezetet és környezetét, az iparágat, amelyben működik, valamint annak szabályozását, egyéb külső tényezőket, illetve az alkalmazandó pénzügyi beszámolási keretelveket.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.