A szakértői bizottság 2023. évi tevékenysége

Az MKVK szakértői bizottsága feladatait a 2023. évben is a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény és az MKVK Alapszabálya, valamint a szakértői bizottság Szervezeti és Működési Szabályzata alapján végezte. A szakértői bizottság 2021. március 30-i ülésén megtárgyalta és elfogadta a 2021–2025. közötti 5 éves időszakra vonatkozó középtávú tervét. A bizottság ezt a középtávú tervet szem előtt tartva alakította ki a 2023. évi munkatervét, és igyekezett feladatait ennek megfelelően ellátni. Természetesen az élet és a könyvvizsgálók részéről érkező igények 2023-ban is részben felülírták az eredeti munkatervet.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.