A KÖNYVVIZSGÁLÓK ONLINE TOVÁBBKÉPZÉSÉNEK TAPASZTALATAI

A szakmai továbbképzési szabályzat szerint az éves továbbképzés célja annak biztosítása, hogy a kamara tagjainak a munkájuk végzéséhez naprakész, magas színvonalú, korszerű elméleti ismereteik, továbbá az ismeretek gyakorlati alkalmazására vonatkozó képességeik legyenek. Számos képzőintézmény kínál ehhez változatos szakmai programokat, a kamara pedig azzal igyekszik segíteni tagjait a kötelező kreditpontok összegyűjtésében, hogy az Oktatási Központ távoktatási rendszerén keresztül térítésmentesen biztosítja a kötelező tartalmat hordozó első napi továbbképzés anyagának és számos más távoktatási filmnek az elérést.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.