A könyvvizsgálói közfelügyeleti hatóság 2023. évi minőségellenőrzési eljárásainak összefoglalója – az egyedi könyvvizsgálati megbízásokkal összefüggésben

A könyvvizsgálói közfelügyeleti hatóság a minőségellenőrzési eljárásait a 2023. évi minőségellenőrzési terve alapján folytatta le a közérdeklődésre számot tartó gazdálkodóval kötött könyvvizsgálati megbízással rendelkező kamarai tag könyvvizsgálóknál, és könyvvizsgáló cégeknél. Az alábbiakban összefoglalóan mutatjuk be a kamarai tag könyvvizsgálóknál végzett eljárások eredményét, illetve a könyvvizsgálói közfelügyeleti hatóság áltat tett főbb megállapításokat.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.