A KÖNYVVIZSGÁLÓI KÉPZÉS ÁTALAKÍTÁSA

A Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény a kamara hatáskörébe utalja az okleveles könyvvizsgálói képzés megszervezését és az oklevelek kiadását. A kamara 2016–2020 közötti középtávú programjában kiemelt célként szerepel a könyvvizsgálók alap- és továbbképzésének költséghatékony és rugalmas időbeosztású biztosítása, a speciális szakmai igényekhez igazodva. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan alkalmazkodunk ennek érdekében a megváltozott feltételekhez.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.