A KÖNYVVIZSGÁLATI PIAC FEJLEMÉNYEIRŐL SZÓLÓ 2021. ÉVI JELENTÉS

Amikor az Európai Bizottság 2011-ben kezdeményezte az uniós könyvvizsgálati szabályozás felülvizsgálatát, az egyik fő érve a pénzügyi válság környezetében megjelent könyvvizsgálati kudarcok mellett a könyvvizsgálati piac erős koncentrációja volt. Különösen a tőzsdén jegyzett vállalatok és a közérdeklődésre számot tartó gazdálkodóegységek (public interest entities, PIE) tekintetében volt érzékelhető, hogy számukra a könyvvizsgálati szolgáltatásokat a piaci szereplők egy igen szűk köre végzi el.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.