A KOCKÁZATÉRZÉKENYSÉGI MEGKÖZELÍTÉS A PÉNZMOSÁS ÉS TERRORIZMUS FINANSZÍROZÁSA ELLENI KÜZDELEMBEN – „ ISMERD AZ ELLENSÉGED, ISMERD ÖNMAGAD”

A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni küzdelemben elengedhetetlen az ezen jogszerűtlen tevékenységeknek való kitettség, a gyenge pontok mélyreható feltárása mind nemzetközi, mind nemzeti, szektorális és szolgáltatói szinten egyaránt. Ennek ezköze a kockázatértékelések elkészítése és az azonosított kockázatok kezelésére irányuló stratégiák kidolgozása.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.