A FELSŐFOKÚ SZÁMVITELI KÉPZÉS HELYZETE I. RÉSZ

A IV. Bosnyák János Számviteli Emlékkonferenciát 2019. február 19-én rendezték meg a Budapesti Corvinus Egyetemen. Bosnyák János, az egyetem volt stratégiai rektorhelyettese, intézetigazgatója és tanszékvezetője, az Országos Számviteli Bizottság volt elnöke halálának hétéves évfordulója alkalmából rendezett konferencián a hazai szakirányú egyetemeken és főiskolákon számvitelt oktató vezető tanárok vitatták meg a felsőfokú számvitelképzés mai helyzetét.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.