A DIGITALIZÁLT KÖNYVVIZSGÁLÓ

A digitális szolgáltatások térnyerése napjainkban elvitathatatlan. A könyvvizsgálók életében a digitalizálás egyik lehetősége az elektronikus aláírás, mely növeli a bizalmat, a hitelességet a könyvvizsgálatok során, továbbá gyorsítja, hatékonyabbá teszi a könyvvizsgálati munkát. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöksége ezt felismerve döntött arról a 2022. márciusi ülésén, hogy ingyenesen biztosítja az aktív (nem szüneteltető) státuszú könyvvizsgálók számára a minősített elektronikus aláírás lehetőségét – mindössze egy regisztráció szükséges!

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.