A fenntartható forrásból származó villamos energia vásárlása

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a jelen cikknek nem célja teljeskörűen és részleteiben tárgyalni a lentiekben bemutatott energiavásárlási szerződések típusait és azok számviteli elszámolására vonatkozó szabályokat. A szerző célja, hogy a cikk segítséget nyújtson a könyvvizsgálók és a számviteli szakemberek számára azonosítani a hasonló jellemzőkkel bíró szerződéseket és rámutatni, hogy azok számviteli elszámolására vonatkozóan körültekintő és részletes vizsgálat igénye merülhet fel.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.