AZ IFRS-EK UNIÓS BEFOGADÁSÁNAK FOLYAMATA

Az IFRS-ek uniós alkalmazásának 15 évvel ezelőtti bevezetése az uniós tőkepiacok és a belső piac hatékony működésének javítását célozta. Az Európai Unió által befogadott nemzetközi számviteli standardokkal összhangban álló számviteli beszámoló összeállítását bizonyos körben előíró, illetve lehetővé tevő IAS-rendeletet sok kritika éri, de vitathatatlan, hogy a pénzügyi kimutatások átláthatóságának és összehasonlíthatóságának javítása mentén az IFRS-ek globális standarddá válásához is hozzájárult.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.