AZ IFRS-EK SZERINTI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉS KIHÍVÁSAI

Az elmúlt időszakok eseményei érezhető hatást gyakoroltak a gazdaság szinte minden területére, jelentős bizonytalanságot és az üzleti kockázatok növekedését okozva. Amíg a 2019. és 2020. üzleti évek esetében a járvány, úgy a 2021. évi pénzügyi kimutatások tekintetében a szomszédunkban zajló konfliktus hatásainak felmérése és bemutatása kerül a beszámolókészítés fókuszába, hasonló számviteli kérdéseket felvetve.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.