Dr. Herich György - Adótan 2024

, / 2024. márciusi lapszám

PENTA UNIÓ Zrt., 2024.

Az Adótan 2024 a kiadó Adó Abc sorozata Adótan kötetének 35. átdolgozott kiadása, amely a 2024. január 1-jén aktuális adóügyi szabályokat naprakészen tartalmazza.

A kiadvány átfogja a tágan értelmezett adórendszer valamennyi elemét, nemcsak a tételes anyagra koncentrál, de az összefüggések, kapcsolatok is bemutatásra kerülnek. A hagyományos leíró, magyarázó könyvekkel szemben logikai ábrák alapján került feldolgozásra az adórendszer, ezzel megszabadítja az olvasót a jogi nyelvezet, a részletekben való eltévelyedés veszélyeitől. Az olvasó számára vizuálisan is rögzíthetővé – így könnyebben memorizálhatóvá – teszi az ismereteket, összefüggéseket. A kiadvány összegyűjti a különböző jogszabályokban és jogszabályonként a különböző helyeken azonos ügyletekre vonatkozó szabályokat.

 

A kiadvány a gyakorlati szakemberek mellett az oktatásban részt vevő oktatók és hallgatók munkáját is jelentős mértékben megkönnyíti, hiszen nem csak időtakarékos, hanem egyszerűen és látványosan felhasználható az ismeretek átadására.

A szakkönyv az Adó 2024 Magyarázatokkal, az Adó 2024 Teszt és Példatárral, és a Nemzetközi adózás könyvekkel együtt ad komplex szakmai ismereteket.