Pályázati támogatások jogosulatlan felhasználásával benyújtott áfa visszaigénylések vizsgálata

Az adózók a pályázati támogatás tárgyát képező terméket vagy szolgáltatást egy olyan vállalkozáson, vagy vállalkozások láncolatán keresztül „szerezték” be, amely adófizetési és/vagy bevallási kötelezettségeiknek nem tettek eleget, így károsítva meg a költségvetést. Az ellenőrzés minden esetben bizonyította, hogy a visszaigénylő adózó tudott az adókijátszás megvalósulásáról, annak aktív résztvevője volt.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.