NEM SZERENCSÉS ELTÉRNI A SAJÁT SZÁMVITELI POLITIKÁNKBAN RÖGZÍTETT DÖNTÉSTŐL

Az adóhatóság által 2016. évre lefolytatott ellenőrzés megállapításai szerint az adózó a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Sztv.) 3. § (4) bekezdés 4. pont és a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló 2014. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Innov. tv.) 3. § 7. pont előírásai alapján kísérleti fejlesztésnek minősülő tevékenység keretében feldolgozott élelmiszerek minőségmegőrzési idejét növelő eljárás kidolgozását kezdte meg a 2013. évben.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.