KÖTELEZŐ JÖVEDÉKI ADATSZOLGÁLTATÁS

A jövedéki adóról szóló 2016. évi LXVIII. törvény (a továbbiakban: Jöt.) 24. §-a 2017. július elsejével napi szintű adatszolgáltatási kötelezettséget határozott meg az adóraktárak számára az általuk vezetett nyilvántartás alapulvételével. A nyilvántartás részletszabályait a jövedéki adóról szóló 2016. évi LXVIII. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 45/2016. (XI. 29.) NGM-rendelet (a továbbiakban: NGM-rendelet) 21–22. § -a és 1. melléklete határozza meg.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.