GAZDASÁGI CÉLÚ HASZNOSULÁS HIÁNYA

A revízió során alapvetően azon kérdésben kellett állást foglalni, hogy az adózó a vizsgált időszakban igénybe vett szolgáltatásokhoz kapcsolódóan végzett-e adólevonásra jogosító adóköteles termékértékesítést vagy szolgáltatásnyújtást, és azzal az adott beszerzés közvetlen és azonnali kapcsolatban áll-e, illetve a beszerzések tekinthetők-e olyan előkészítő tevékenységnek, amelyekkel összefüggésben adózó szándéka – objektív tényekkel és körülményekkel alátámasztottan – az adóköteles bevételszerzésre irányult.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.