AZ UNIÓS TÁMOGATÁSOK ELLENŐRZÉSÉNEK MÓDSZERTANA

Az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság (EUTAF) ellátja (1) az európai uniós támogatások (2) ellenőrzési hatósági, illetve audithatósági feladatait, valamint egyéb nemzetközi támogatásokkal (3) kapcsolatos ellenőrzési feladatokat. Az EUTAF az ellenőrzési feladatait uniós és nemzeti jogszabályok, valamint nemzetközi ellenőrzési standardok és az Európai Bizottság által kiadott módszertani útmutatók szerint elkészített, a főigazgató által jóváhagyott ellenőrzési kézikönyvek alapján végzi.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.