AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ELLENŐRZÉSEI

Az Állami Számvevőszék (a továbbiakban: ÁSZ) az Országgyűlés legfőbb pénzügyi és gazdasági ellenőrző szerve, amelynek széles körű ellenőrzési jogosultságai vannak. Feladatait és hatáskörét az Alaptörvény, az ÁSZ-törvény és további törvények határozzák meg. Ellenőrzései során minden más szervezettől független, ellenőrzési módszertanát az ÁSZ törvény szerint maga alakítja ki és hozza nyilvánosságra. Az ÁSZ az ellenőrzéseit törvényességi, célszerűségi és eredményességi szempontok szerint végzi.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.