A NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL NYÁRI ELLENŐRZÉS-SOROZATA: FÓKUSZBAN A BALATONI ELLENŐRZÉSEK

Az adózók a nyári szezonban fokozottan számíthatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) helyszíni ellenőrzéseire a Balaton környékén. A NAV adóellenőrei különösen a nyugta-, számlaadási kötelezettség betartását, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az áruk eredetét, a nyilvántartási és bejelentési kötelezettségeket (szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartása, telephely bejelentése), a jövedéki termékek forgalmazásának szabályszerűségét, továbbá az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségek betartását vizsgálják.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.