A NAV ELLENŐRZÉSI EREDMÉNYEI ÉS 2023. ÉVI FÓKUSZAI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) ellenőrzési tevékenységét meghatározza a honlapján közzétett, mindenki számára megismerhető ellenőrzési terve, amelyben előírja az adott évre a cselekvéseinek irányát, kijelöli a – költségvetési szempontból jelentősen – kockázatos tevékenységi köröket, a vizsgálandó adózói devianciákat és egyes gazdálkodói működési magatartásokat, melyek évről évre kockázatot is hordoznak magukban. A megvalósítandó terv mellett azonban vizsgálatai kijelölésekor egyedi megközelítést alkalmaz: az adózó adózási magatartását, szándékát feltérképezve és középpontba állítva válogatja meg rendelkezésére álló eszközeit.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.