A COMPLIANCE VAGY MEGFELELŐSÉGI ELLENŐRZÉS

Az élet minden területén – a munkahelyeken, a sportban, az iskolákban és a magánéletben is – vannak szabályok és elvárások, amelyek mindenki számára azonos környezetet, esélyeket és működési feltételeket biztosítanak. Az üzleti világot is egyrészt iparágtól és földrajzi területektől függően eltérő, de szigorú jogi szabályozás, másrészt önként vállalt, belső előírások, szabályzatok irányítják. A jól működő üzleti élethez és a hatékony versenyhez mindkettőre szükség van.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.