NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉS JELENTŐSÉGE A HATÁRON ÁTNYÚLÓ ÜGYLETEK ELLENŐRZÉSÉBEN

Az adóhatóság komoly hangsúlyt fektet az országhatáron átnyúló kereskedelmi tevékenységek folyamatos monitorozására, hiszen az ezekhez kapcsolódó adókijátszások károsítják a költségvetést. Ennek megakadályozása céljából az adóhatóság gyorsan és hatékonyan lép fel az olyan harmadik országbeli és Közösségen belüli mesterséges ügyeletekkel szemben, amelyek hatással vannak a magyarországi áfabevételekre, kiszűrve az adóelkerülő, csalárd magatartást tanúsító adózókat.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.