VÁLTOZÁSOK A HELYI ADÓKBAN, A GÉPJÁRMŰADÓBAN, AZ ILLETÉKEKBEN ÉS A NÉPEGÉSZSÉGÜGYI TERMÉKADÓBAN

A helyi adó és a gépjárműadó szabályai a megszokott módon 2024. január 1-jétől változnak, szemben a népegészségügyi termékadóval és az illetékekkel, melyek már 2023. augusztus 1-jétől hatályossá válnak. Jó hír, legalábbis az érintettek számára, hogy adóemelés nem következik be, sőt a gépjárműadóban bővül a mentességek köre, a helyi adókban pedig az iparűzési adókötelezettségi szabályai változnak szűk adózói réteget érintve. A népegészségügyi termékadóban (a továbbiakban: NETA) és az illetékekben pedig jobbára csak a már hatályos veszélyhelyzeti kormányrendeleti szabályok törvényi szintre emelése történik meg.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.