TELEPHELY KELETKEZÉSÉNEK KÉRDÉSEI A VILÁGJÁRVÁNY ALATT

Cikksorozatunk harmadik, befejező részében a nemzetközi adójogi telephely keletkezésének kérdését járjuk körül a világjárvány okozta, megváltozott körülmények között. Vizsgáljuk, hogy a munkavállaló otthoni munkavégzése eredményez-e telephelyet a munkáltatónak, illetve hogy mi történik, ha a munkavállaló otthonából a cég nevében szerződéseket is köthet, vagy befolyásolja-e egy építési telephely létét, ha a munkálatok a járvány miatt elhúzódtak.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.