TÁRSASÁGI ADÓ FELVÁSÁRLÁS ÉS ÜZLETÁG-ÁTRUHÁZÁS ESETÉN

Cégek, cégcsoportok felvásárlását sok esetben úgy hajtják végre, hogy a globális vagy regionális anyavállalat tulajdonjoga cserél gazdát. Ezután következik az egyes leányvállalatok új céghálózatba történő integrálása, amelynek során a felvásárolt vállalatban lévő üzletágakat szétválasztással az új tulajdonos üzleti szerkezetéhez igazítják. Ennek egyik formája lehet az üzletág meglévő cégbe történő „apportálása”.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.